Brandmännens cancerfond

BRANDMÄNNENS CANCERFOND

STÖD OSS

Vi behöver din hjälp, våra brandmän arbetar i brandrök som utsätter dem för risker att drabbas av olika sjukdomar. Varje krona gör skillnad samt att vi ger forskarna de bästa förutsättningarna. Hjälp oss i kampen att Rädda Räddarna.

Vårt Swishnummer är 1231305481

GÖR SÅ HÄR:

1. Ange numret 1231305481 som mottagare.

2. Fyll i valfritt belopp.

3. Välj ”Betala”.

Du signerar med en säkerhetskod, och sedan förs pengarna över till brandmännens cancerfond direkt.

pexels-swarupya-dutta-3142721

Skänk en gåva via bankgiro

Vårt BANKGIRONUMMER: 5295–6133

Pengarna vi samlar in går oavkortat till forskning och information för att minska risken för våra brandmän att utsättas för giftiga ämnen i brandröken före, under och efter branden.

Brandmännens Cancerfond kontrolleras av Länsstyrelsen och revsisorer. Det garanterar att din gåva används på rätt sätt. Vi värnar om din integritet och strävar alltid efter att skydda dina uppgifter på bästa sätt i enlighet med gällande lagstiftning (GDPR) dataskyddsförordningen (EU) 2016/679 och övriga dataskyddslagar som gäller vid tillfället för behandlingen.

Minnesgåva

Ge en minnesgåva. Ett bevis på att du stödjer kampen mot cancersjukdomar relaterade till yrket som brandman. Ett stöd som hedrar minnet och samtidigt bidrar till att förhindra och förebygga förekomsten av cancersjukdomar i framtiden. När du skänker en minnesgåva får du ett vackert minnesblad med en personlig hälsning. Du kan själv skriva ut minnesbladet eller så skickar vi det med post direkt till mottagaren.

Gåvobevis

Vid donation till Insamlingsstiftelsen Brandmännens Cancerfond, tar vi fram ett gåvobevis. Ett bevis på att du stödjer kampen mot cancersjukdomar relaterade till yrket som brandman. Ett stöd som bidrar till att förhindra och förebygga förekomsten av cancersjukdomar i framtiden. På gåvobeviset anges vem mottagaren av denna donation är samt en personlig hälsning om så önskas. Du kan välja om du vill ha gåvobeviset per mail eller om du önskar att vi skickar beviset per post.

Varmt tack för din gåva

Brandmännens Cancerfond står under tillsyn av Länsstyrelsen och revisorer.