+46(0)739 731 144 hello@ibcf.se

Page Title

Here is a basic page layout with no sidebar
 

VÅR SNYGGA VINTERMÖSSA

Passa på att fynda vår fina vintermössa, dubbelstickad och superskön men fin Pom-Pom tofs.

Lasting dangers for Firefighters

Firefighters in northern California say they are gaining control over historic, deadly wildfires that have burned more than one million acres. However, researchers and former firefighters working on a new study fear the responders battling the blazes are in danger of...

Det är inte lönen eller att få arbeta helger som jul och midsommar eller att ha sommarsemester när barnen går i skolan som gjorde att det blev så.

Att få vara en del av en sammansvetsad grupp som gör allt för varandra är få förunnat. Att känna att man trivs med det man gör och efter drygt trettio år fortfarande se fram emot att komma till brandstationen och träffa sina arbetskamrater som är mer än mina arbetskamrater.

Mina arbetskamrater är som min familj som jag firar jul och midsommar med. Med mina arbetskamrater är vi alla en del av varandra som delar varandras livs historier. Med mina arbetskamrater upplever vi glädje, sorg, smärta, förtvivlan och tragedier tillsammans i det arbete vi utför för att rädda andra. Att känna att man gör skillnad och kan hjälpa andra och att inte veta hur din arbetsdag ser ut eller slutar.
Trots risken att bli drabbad av sjukdomar för att kunna rädda andra så är vi kvar inom yrket som brandman

Helt enkelt så är svaret inte svårare än så………….

Anders "Ankan" Cederberg grundare av Stiftelsen Brandmännens Cancerfond.

Vår värdegrund

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident sunt in culpa.

Pin It on Pinterest