+46(0)739 731 144 hello@ibcf.se

Page Title

Here is a basic page layout with no sidebar
 

Påverkan av brandrök

Här kommer en delstudie på test av underställ som genomförs av Chalmers.  Det kommer att kompletteras med tester under januari där underställen skall testas ytterligare på brandmän under olika rökdykarinsatser med olika tidsintervaller och belastningar för att få...

Värmande plagg i vinterkylan som värmer ditt hjärta och din kropp.

Finns det något bättre sätt att visa att du bryr dig om någon än att erbjuda dem en värmande gåva? Gåvor som håller dig varm är det perfekta sättet att fira semestersäsongen, men de är också fantastiska för alla tider när kylan biter. Om du letar efter den perfekta...

Det är inte lönen eller att få arbeta helger som jul och midsommar eller att ha sommarsemester när barnen går i skolan som gjorde att det blev så.

Att få vara en del av en sammansvetsad grupp som gör allt för varandra är få förunnat. Att känna att man trivs med det man gör och efter drygt trettio år fortfarande se fram emot att komma till brandstationen och träffa sina arbetskamrater som är mer än mina arbetskamrater.

Mina arbetskamrater är som min familj som jag firar jul och midsommar med. Med mina arbetskamrater är vi alla en del av varandra som delar varandras livs historier. Med mina arbetskamrater upplever vi glädje, sorg, smärta, förtvivlan och tragedier tillsammans i det arbete vi utför för att rädda andra. Att känna att man gör skillnad och kan hjälpa andra och att inte veta hur din arbetsdag ser ut eller slutar.
Trots risken att bli drabbad av sjukdomar för att kunna rädda andra så är vi kvar inom yrket som brandman

Helt enkelt så är svaret inte svårare än så………….

Anders "Ankan" Cederberg grundare av Stiftelsen Brandmännens Cancerfond.

Vår värdegrund

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident sunt in culpa.

Pin It on Pinterest