+46(0)739 731 144 hello@ibcf.se

Hjälp oss att hjälpa Håkan och hans familj. Håkan har en obotlig cancerdiagnos som har präglat Håkans liv med familj under fem tuffa år. Håkan är en kämpe som alltid är glad och positiv. Även som kämpe kommer verkligheten och sjukdomen ikapp… Nu vill vi hjälpa Håkan och hans familj att klara det vardagliga i livet som inte tar paus. Håkan är informerad om insamlingen som pågår till Håkan och hans familj. Håkan kan inte med ord beskriva hur tacksam han är över alla som vill hjälpa till.

Swisha på 1231305481 eller sätt in på bankgiro 5295-6133 och märk betalningen med “Håkan” 

Håkans egen hälsning till alla vänner.....

Hej alla underbara vänner!!

Jag har fått många frågor om hur jag mår så jag tänkte skriva några rader här om hur det är.

Som många av er vet så har jag haft obotlig cancer sedan 5 år tillbaka och jag har under åren genomgått ett flertal operationer och mer än 100 cellgiftsbehandlingar.

I december fick vi besked om ytterligare spridning till både lever och lungor. I början av januari kom nästa besked om att jag även har cancertumörer längs ryggraden. Detta medför smärtor som är obeskrivliga- så sjukt ont i ryggen och i hela höftpartiet, vilket gör att jag har svårt att gå. Morfinbehandling har satts in så att jag ska klara av vardagen.
För att få smärtorna att minska och stoppa spridningen i ryggraden har jag även fått två strålningar, som man hoppas får gott resultat. Det kan dock ta ett antal veckor innan jag känner av effekten.

Jag har sedan några veckor tillbaka fått ASIH (avancerad sjukvård i hemmet) de är ett fantastiskt team med läkare, sjuksköterska, kurator, dietist, arbetsterapeut och sjukgymnast. De ger mig all medicinsk vård och till detta hör också de hjälpmedel jag behöver såsom säng med tryckavlastande madrass , rullstol, tens osv. Av kuratorn får hela familjen samtalsstöd.

Även om det oerhört tufft, både fysiskt och mentalt, för både mig och inte minst för min fru och våra tre döttrar så har vi inte gett upp hoppet – vi hoppas på forskning/mirakel! Hela familjen kämpar på varje dag och vi njuter av den tid vi har tillsammans!

Jag blir så glad och mycket rörd över stödet som finns här och på jobbet. Det är verkligen jobbigt att inte kunna vara ute med er på fältet, men jag får vänja mig vid detta och istället lägga kraft och energi på att fightas mot cancern. Ni ska veta att jag saknar var och en av er så mycket och att vara en del av vår kåranda är verkligen stort!

Jag saknar er alla så mycket!!!
Kram Håkan

Together WE Fight

Pin It on Pinterest

Dela med dina vänner.