+46(0)739 731 144 hello@ibcf.se

EN FÖRELÄSNING FÖR ALLA.

En föreläsning Brandmännens Cancerfond är lärande och intressant samtidigt som det blir en väckarklocka. Föreläsningarna är mycket uppskattade för alla. Ni som räddningstjänst, företag, organisation, förening eller privatpersoner får en intressant föreläsning som ger en inblick i de risker som brandmännen utsätts för idag och i framtiden. Genom att boka en föreläsning stöder ni Brandmännens cancerfond.

HÄR ÄR VI & VAD VI GÖR.

‌Stefan Magnusson:

Brandmannen från Skellefteå som uppmärksammade att brandmän är överrepresenterade i ett antal cancersjukdomar. Stefan påbörjade då arbetet med att förbättra arbetsmiljön för brandmän. Det blev starten för Skellefteåmodellen (the Swedish way) som Stefan är grundare till. Skellefteåmodellen ingår i konceptet Friska brandmän där Stefan sitter i projektgruppen. Stefan har även skrivit boken Friska brandmän utgiven av MSB. Stefan är styrelseledamot i Insamlingsstiftelsen Brandmännens Cancerfond. Stefan föreläser om projektet Friska Brandmän och om hur Skellefteåmodellen kan förbättra brandmäns arbetsmiljö.

Anders Cederberg:

Brandmästare från Stockholm, Anders var med och grundade Friska brandmän 2006, Friska brandmän vann 2011 European good practise award. Anders drabbades själv av cancer 2011. Anders har sedan dess arbetat med sambandet mellan cancer och yrket som brandman. Anders är en av grundarna till Insamlingsstiftelsen Brandmännens Cancerfond som bildades 2012. Anders bjuder på en intressant föreläsning om brandmän och cancer. Stefan och Anders går även att boka för en gemensam föreläsning som är något utöver det vanliga.

CREATIVE TEAM

 

Anders Cederberg

Ledamot av Stiftelsen Brandmännens Cancerfond.

Stefan Magnusson

Ledamot av Stiftelsen Brandmännens Cancerfond.

KONTAKTA OSS

Vi ser fram emot att du kontaktar oss.

Magnebergsvägen 17
121 33 Enskededalen

+46(0)739 731 144
hello@ibcf.se

Skriv till oss

Kontakt

 
+46(0)739 731 144
Epost:hello@ibcf.se

Magnebergsvägen 17 121 33 Enskededalen

org.nr: 802477-6067

 

 

Följ Oss

BANKGIRO
5295-6133

Pin It on Pinterest